PRINCE PREMIUM KANA JA MANGO 400 g

PRINCE PREMIUM KANA JA MANGO 400 g
Klikkaa suurentaaksesi

Hinta: 3.19€
Saatavuus: Ei varastossa
Malli: POISTUNUT VALIKOIMASTA
Valmistaja: PETNUTRITION
Keskiarvo: Ei arvosteltu

PRINCE PREMIUM KOIRAN MÄRKÄRUOKA

 

Prince Premium on ainutlaatuinen koirien täysravinto, joka on valmistettu parhaista raaka-aineista tyydyttääkseen koirasi päivittäisen ravinnontarpeen. Prince Premium ravinnot sisältävät kaikkia koirasi tarvitsemia ravintoaineita, kuten proteiineja, rasvoja, vitamiineja sekä kivennäis- ja hivenaineita. Prince Premium on luontainen ja GMO -vapaa täysravinto, jonka jokainen raaka-aine on valittu huolellisesti koirasi parhaaksi.

 

Prince Premium täysravinnoissa käytetään vain ihmisravinnoksi soveltuvaa lihaa, joten ravinnot eivät sisällä ns. eläinperäisiä tuotteita. Lihasta koirasi saa sille välttämättömiä proteiineja ja eläinrasvoja. Prince Premiumin sisältämät hedelmät, vihannekset ja kasvit ovat tarkoin valikoituja ja ne sisältävät tärkeitä vitamiineja sekä kivennäis- ja hivenaineita.

 

Mikä sitten erottaa Prince Premiumin muista vastaavista täysravinnoista?

 

Jokaisella ruokaan lisätyllä raaka-aineella on hyödyllinen ja ainutlaatuinen tarkoitus, joka edesauttaa vahvistamaan koirasi elimistön toimintoja.


 

Koostumus:
Kana 60 %, liemi 22,5 %, bataatti 5 %, porkkana 5 %, mango 4 %, herne 2 %, karrageeni ja guarkumi 1 %, kalsiumkarbonaatti 0,2 %, lohiöljy 0,2 %, pellavansiemenöljy 0,1 %.

 

Ravintoainekoostumus:
Raakaproteiini 11,2 %, raakarasva 6,6 %, hehkutusjäännös 2,2 %, raakakuitu 0,4 %, kosteus 74 %, kalsium 3200 mg/kg, fosfori 2700 mg/kg.


 

Lisää tietoa valmistajan kotisivuilta!