Suosituimmat

ORIJEN REGIONAL RED FOR CATS 340 g

ORIJEN REGIONAL RED FOR CATS 340 g
Klikkaa suurentaaksesi

Hinta: 6.90€
Saatavuus: Ei varastossa
Malli: POISTUNUT VALIKOIMASTA
Valmistaja: CHAMPION PETFOODS
Keskiarvo: Ei arvosteltu

ORIJEN WHOLE PREY - KOKONAISESTA SAALISELÄIMESTÄ KOOSTUVA RUOKAVALIO

Kokonaisen riistaeläimen, kalan tai linnun ravitsemuksellinen koostumus vastaa täydellisesti kissojen ravintotarpeita. Tästä syystä ORIJEN sisältää kaikki kolme kokonaisen saaliseläimen osaa tietyssä suhteessa:

LIHAA 70 - 85 %
Korkea lihapitoisuus tarjoaa kissoille runsaan ja luonnollisen välttämättömien aminohappojen lähteen.

ELIMIÄ 10 - 15 %
Tuore maksa ja mahalaukku ovat erittäin ravitsevia vitamiinien ja kivennäisaineiden lähteitä ja ne sisältävät muun muassa rautaa, sinkkiä sekä A-, D- ja B-vitamiineja.

SYÖMÄKELPOISIA LUITA 5 - 10 %
Luut, luuydin ja rustot ovat luontaisia ja täydellisen tasapainoisia kalsiumin, fosforin, glukosamiinin ja kondroitiinin lähteitä.

ORIJEN REGIONAL RED FOR CATS - LUONTAISESTI SOPIVA TÄYSRAVINTO KISSOILLE JA KISSANPENNUILLE

KAIKKI KISSAT JA KISSANPENNUT OVAT LUONNOSTAAN LIHANSYÖJIÄ JA NE OVAT KEHITTYNEET HYÖDYNTÄMÄÄN KOKONAISESTA SAALISELÄIMESTÄ, KUTEN LINNUSTA, KALASTA TAI RIISTASTA KOOSTUVAA RUOKAVALIOTA.

Siksi ORIJEN REGIONAL RED sisältää lähialueillamme vapaana kasvatettua villisikaa, Albertan lammasta, Angus -nautaa, possua sekä biisonia. Raaka-aineet, joista peräti 80 % on lihaa ja kalaa, toimitetaan meille TUOREENA, joten niiden ravintoarvo ja maku ovat vertaansa vailla. Ravinto sisältää runsaasti proteiineja ja vain vähän hiilihydraatteja.

Runsas erittäin ravitsevien lihaproteiinien määrä ylläpitää lihasmassaa. ORIJENIN matalahiilihydraattinen ja matalaglykeeminen koostumus edesauttaa myös pitämään verensokeripitoisuuden vakaana ja tukee näin kissasi ja kissanpentusi hyvinvointia. ORIJEN ei sisällä lainkaan viljaa eikä perunaa vaan niiden sijaan lähialueilla kasvatettuja hedelmiä, vihanneksia kasveja ja marjoja.

Kanadan parhaista ja tuoreista raaka-aineista valmistettu ORIJEN pitää kissasi ja kissanpentusi tyytyväisenä, terveenä ja vahvana. Tuoteselosteen luettuasi uskomme, että olet kanssamme samaa mieltä!

KOOSTUMUS
Tuore luuton villisika (6 %), tuore luuton lammas (6 %), tuore luuton nauta (6 %), tuore naudanmaksa (6 %), tuore luuton possu (6 %), tuore kokonainen silli (6 %), tuore possunmaksa (5 %), kuivattu nauta (5 %), kuivattu lammas (5 %), kuivattu silli (5 %), kuivattu lohi  (4 %), kuivattu seiti (4 %), lampaanrasva (4 %), vihreä linssi, kikherne, punainen linssi, tuore biisoni (3 %), tuore kokonainen kananmuna (3 %), keltainen herne, tuore naudanmaha (2 %), silliöljy (2 %), tuore lampaanmaksa (1 %), tuore naudanmunuainen (1 %), sinimailanen, merilevä, kurpitsa, talvikurpitsa, pinaatti, porkkana, Red Delicious omena, Bartlett päärynä, karpalo, sikurinjuuri, voikukan juuri, kamomilla, piparmintun lehti, inkiväärin juuri, kuminan siemen, kurkuma, ruusunmarja, kylmäkuivattu lampaanmaksa, kylmäkuivattu naudanmaksa, kylmäkuivattu villisian maksa, kylmäkuivattu maha.

LISÄAINEET
A-vitamiini 15000 KY, D3-vit. 2000 KY, E1 (Rauta): 40 mg, E2 (Jodi): 3 mg, E4 (Kupari): 13 mg, E5 (Mangaani): 14 mg, E6 (Sinkki): 150 mg, E8 (Seleeni): 0,3 mg, Muut lisäaineet: Enterococcus faecium NCIMB10415:300 M CFU/kg.

RAVINTOAINEKOOSTUMUS
Raakavalkuainen 40 %, Raakarasva 20 %, Kosteus 10 %, Hehkutusjäännös 9 %, Raakakuitu 3 %, Kalsium 1,0%, Fosfori 1,3 %, Omega-6 2,4 %, Omega-3 1,2 %, DHA / EPA 0,3 % / 0,25 %, Tauriini, 0,2 %, Magnesium 0,1 %, ph 5.

ENERGIAMÄÄRÄ
ME = 4060 kcal/kg tai 500 kcal/250ml mitta, jossa energiasta muodostuu 40 % valkuaisaineista, 42 % rasvoista ja 18 % hedelmistä ja vihanneksista.

Lisää tietoa tuotteen kotisivulta.

Anna arvio
Nimi:


Arviosi: HUOM: HTML-koodia ei käännetä!

Tähdet: Huonoa            Hyvää

Anna varmistuskoodi (alla kuvassa):