Suosituimmat

Toimitus- ja käyttöehdotTOIMITUSEHDOT

Toimitukset

  • Toimitamme ainoastaan Suomeen.
  • Toimituskulut:
  • Tilaus vähintään 49 € = Toimituskulut 0 €
  • Tilaus alle 49 € = Toimituskulut 4,90 €
  • Toimitus valinnan mukaan joko lähimpään postitoimipisteeseen tai kotiin
  • Kotiintoimituksesta ei peritä erillisiä kuluja

Toimitusaika

  • Arvioitu toimitusaika on kolmesta neljään (3-4) arkipäivää.

Palautukset

  • Kuluttajalla on oikeus ilmoittaa palauttavansa käyttämättömät tuotteet neljäntoista (14) päivän kuluessa tuotteen / tuotteiden vastaanottamisesta. Palautettavan tuotteen ja tuotepakkauksen tulee olla olennaisesti samassa kunnossa kuin sitä vastaanotettaessa. Palautusten käsittely tapahtuu Suomen Maksuturvan kautta. Ostotapahtuman jälkeen kuluttaja saa sähköpostiinsa Suomen Maksuturvalta sähköpostin, joka sisältää linkin, jota kautta mahdolliset palautukset hoidetaan. Palautus on kuluttajalle maksuton. Palautus on tehtävä 14 päivän kuluessa palautusilmoituksesta.

Kuljetuksessa rikkoutuneet lähetykset

  • Toisinaan voi käydä niin, että huolellisesta pakkaamisesta huolimatta postikuljetuksen yhteydessä paketit voivat vaurioitua. Siksi on hyvä jo pakettia noudettaessa tarkistaa sen kunto postivirkailijan läsnäollessa. Mikäli paketti on vaurioitunut kuljetuksessa ja mikäli myös tilattu tuote/tuotteet ovat vaurioituneet, tee postivirkailijalle heti asiasta vahinkoilmoitus. Tee tämän jälkeen reklamaationilmoitus Suomen Maksuturvan kautta Sln Import Groupille. Ostotapahtuman jälkeen kuluttaja saa sähköpostiinsa Suomen Maksuturvalta sähköpostin, joka sisältää linkin, jota kautta mahdolliset reklamaatiot hoidetaan.

 

KÄYTTÖEHDOT

1. Rekisteröityminen

1.1. Tilauksen tekeminen edellyttää rekisteröitymistä. Ensimmäisen tilauksen yhteydessä kuluttajan tulee:
a) rekisteröityä kuluttajana Sln Import Group Oy:n (myöhemmin Sln IG) asiakasrekisteriin ilmoittamalla nimensä sekä muut pakolliset tiedot.
b) Antaa suostumuksensa, että Sln IG rekisteröi henkilötiedot asiakasrekisteriinsä. Sln IG:n asiakastiedot ovat luottamuksellisia. Sln IG sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja muille kuin yrityskonsernin sisäisille yhteistyökumppaneille.
1.2. Kuluttajan tulee noudattaa tarkkaavaisuutta ja huolellisuutta verkkokauppaa käyttäessään.

2. Tilauksen sitovuus

2.1. Yhteydenpito osapuolten välillä tapahtuu joko sähköpostitse, kirjeitse tai puhelimitse (puhelin 050 501 1069). Kuluttaja sitoutuu tilauksensa tehtyään tarkkailemaan sähköpostiaan tilausvahvistuksen vastaanottamiseksi.
2.2. Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun Sln IG on sähköpostitse lähettänyt tilausvahvistuksen.
2.3. Kuluttajalla on oikeus sähköpostitse, kirjeitse tai puhelimitse ennen tilauksen toimitusta peruuttaa koko tilaus tai osia tilauksesta. Toimitus on tapahtunut, kun kuluttajalle on toimitettu osa tilauksesta tai ilmoitus, että tilaus on noudettavissa postista.
2.4. Kuluttajan tilauksen tekemisen jälkeen ei Sln IG:lla ole oikeutta muuttaa sopimusehtoja.

3. Hinnat

3.1. Voimassaoleva hinta on hinta, joka on Sln IG:n hinnastossa osoitteessa verkkokauppa.slnimport.fi. Voimassaoleva hinta on euroissa (EUR). Sln IG pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin.
3.2. Tilaukseen lisätään toimituskulut kohdassa 'Toimitusehdot' mainittujen ehtojen mukaisesti.

4. Toimitus

4.1. Arvioitu toimitusaika on kolmesta neljään (3-4) työpäivää.
4.2. Sln IG toimittaa tuotteita vain Suomessa.

5. Maksuehdot

Maksuturva-palvelu

Verkkokaupan maksujenvälityksen toteuttaa Maksuturva Group Oy (y-tunnus 2121703-0) yhteistyössä pankkien ja luottolaitosten kanssa. Palvelun käyttö ei vaadi rekisteröitymistä tai lisämaksujen suorittamista. Maksusi kirjautuu välittömästi suoritetuksi kauppiaalle ja sähköpostiisi lähetetään vahvistusviesti. Viesti sisältää linkin Verkko-ostajan Palvelut -sivulle, jossa voit hoitaa mm. tuotepalautukset, reklamaatiot ja palautteenannon ympäri vuorokauden.

Maksuturva Group Oy:llä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitoksen toimilupa. Kaikki tiedonsiirto ja rahaliikenne on SSL-suojattu, eli kukaan ulkopuolinen ei voi nähdä tietojasi. Maksusi tilitetään myyjälle vasta, kun olet vastaanottanut tilauksesi ja saanut tarkistaa sen. Tarkastusajoista ilmoitetaan tilauskohtaisesti sähköpostilla.
Lue lisää Maksuturva-palvelun käytöstä »

Maksutavat

Pankkien verkkomaksupainikkeet

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksupainikkeet.

Korttimaksut (Visa, Visa Electron, MasterCard ja Business Eurocard)

Korttimaksamisen verkkokaupassamme tarjoaa Maksuturva Group Oy yhteistyössä Solinor Oy:n ja Bambora AB:n kanssa. Maksuturva Group Oy välittää korttimaksujen veloitustiedot (debit tai kredit) Bambora AB:lle, jolla on sopimus kansainvälisten korttiyhtiöiden kanssa (Mastercard ja Visa). Korttinumeroita ei tallenneta Maksuturva Group Oy:n tietojärjestelmiin vaan ne käsitellään teknisen palveluntuottajan Solinor Oy:n toimesta. Solinor Oy on sertifioitu korttiyhtiöiden laatiman kansainvälisen PCI DSS -tietoturvastandardin korkeimman ”PCI DSS Level 1”-turvatason mukaan. Maksuturva Group Oy on oman toimintansa osalta sertifioitu PCI DSS -standardin mukaan.

Yhteystiedot:
Maksuturva Group Oy
Y-tunnus: 2121703-0
Keilaranta 5
02150 ESPOO
Puhelin: (09) 4241 7040, arkisin klo 9.00 – 17.00
Sähköposti: asiakaspalvelu(a)maksuturva.fi
www.maksuturva.fi